GET STARTED

0$

Thanks, we will contact you soon

Talotyyppi

Valitse talosi tyyppi0$

Valitse vaihtoehto jatkaaksesi

Seuraava vaihe

Talon rakennusvuosi


0$

Valitse vaihtoehto jatkaaksesi

Seuraava vaihe

Haluatko ilmaisen kuntoarvion?

Haluatko kuulla asiantuntijan mielipiteen talosi nykykunnosta?


0$

Valitse vaihtoehto jatkaaksesi

Seuraava vaihe

Suositus 1970-luvulla rakennetulle talolle

1970-luvulla ja sitä ennen rakennetuissa pientaloissa ja kiinteistöissä remontointitarve riippuu pitkälti siitä, millaisia remontteja taloon on tehty. Mikäli talon viemäri-, käyttövesi-, lämmitys- tai sähköjärjestelmät ovat alkuperäiskunnossa, on näiden uudistus jo hyvin ajankohtainen. Lähes 50 vuoden ikäiset järjestelmät ovat käyttöikänsä päässä ja uudistuksilla ehkäistään vanhojen järjestelmien tuomia riskejä, varmistetaan kodin energiatehokkuus sekä varmistetaan kodin turvallisuus.

kayttovesiremontti

Vesi

Käyttövesiremonttia suositellaan toteutettavaksi, kun alkuperäinen putkijärjestelmä on yli 30 vuotta vanha, putket ovat kuparia tai muuta metallia ja vesikalusteet ovat vanhanaikaisia.

viemarinsukitus

Viemäri

Yli 40 vuoden ikä, viemäreistä nouseva haju, viemärin heikko vetokyky ja jatkuva tukkeutuminen ovat tunnusmerkkejä viemäriremontin tarpeelle.

lampoverkkoremontti

Lämmitys

Yli 30 vuoden ikäiset lämpöverkkoputket, jotka ovat kuparia tai muuta metallia suositellaan uudistettavaksi 70-luvulla rakennettuihin taloihin. Lämpöverkkouudistuksen ohessa suositellaan nykyaikaistamaan myös kodin lämmitystekniikka, jolla saavutetaan energiatehokkaampi, tasaisen lämmin koti.

sähkösaneeraus

Sähkö

Sähköremontin tarpeen tunnusmerkit yli 30 vuotta vanha sähköjärjestelmä, vikavirtasuojan puuttuminen sekä maadoittamattomat pistorasiat.


0$

Valitse vaihtoehto jatkaaksesi

Seuraava vaihe

Suositus 1980-luvulla rakennetulle talolle

1980-luvulla rakennettuihin pientaloihin ja kiinteistöihin suosittelemme käyttövesi-, lämmitys- ja sähköjärjestelmän uudistamista. Lisäksi viemärin huolto on hyvin ajankohtainen, mikäli sitä ei ole tehty tai edellisestä huollosta on yli 10 vuotta. Jos kodissa on tehty erilaisia rakenteellisia muutostöitä, suosittelemme myös ilmanvaihdon kartoitusta. Jos ilman kulussa on selkeitä puutteita, sisäilmaremontti on aiheellinen.

kayttovesiremontti

Vesi

Käyttövesijärjestelmän uusiminen on ajankohtaista 30 vuoden jälkeen etenkin sellaisissa kiinteistöissä, joissa on kupariset tai muuta metallia olevat putket. Putkijärjestelmän uusimisella vältytään vanhojen putkien aiheuttamilta vuotoriskeiltä.

viemarinsukitus

Viemäri

Viemärihuollon tarpeen tunnusmerkit ovat viemäreistä nouseva haju, heikko vetokyky, jatkuva tukkeutuminen sekä yli 10 vuoden huoltoväli edellisestä huollosta. Viemäriremontin tarve havaitaan usein huollon jälkeen, joka paljastaa putkien nykykunnon.

lampoverkkoremontti

Lämmitys

Lämpöverkkoremontin tarpeen tunnusmerkit ovat yli 30 vuoden ikäinen lämpöverkkojärjestelmä sekä kupariset tai muuta metallia olevat lämpöverkkoputket. Lämpöverkko- ja lämmitysuudistusta kannattaa harkita 80-luvun kiinteistöön. Lämpöverkkouudistuksen ohessa suositellaan nykyaikaistamaan myös kodin lämmitystekniikka, jolla saavutetaan energiatehokkaampi, tasaisen lämmin koti.

sähkösaneeraus

Sähkö

Sähköremontin tarpeen tunnusmerkit ovat talon n. 30 vuoden ikä, maadoittamattomat pistorasiat sekä vikavirtasuojauksen puuttuminen. Usean vuosikymmenen vanha sähköjärjestelmä ei vastaa nykypäivän turvallisuusvaatimuksia.0$

Valitse vaihtoehto jatkaaksesi

Seuraava vaihe

Suositus 1990-luvulla rakennetulle talolle

90-luvulla rakennettujen pientalojen ja kiinteistöjen taloteknisissä järjestelmissä saattaa olla jo kunnostamisen varaa. Erityisesti vuosikymmenen alkupuolella rakennetuissa taloissa sähkösaneeraus saattaa olla ajankohtainen. 30 vuoden ikäinen sähköjärjestelmä ei vastaa enää nykypäivän standardeja sekä turvallisuusvaatimuksia.

Lisäksi 90-luvun kiinteistöihin suositellaan viemärihuoltoa, jolla saadaan ylläpidettyä viemärijärjestelmän käyttökuntoa.

Ilmanvaihtojärjestelmän tehostaminen saattaa olla tarpeen, jotta kodin sisäilmassa oleva ylimääräinen kosteus saadaan poistumaan.

viemarinsukitus

Viemäri

Viemärihuollon tarpeen tunnusmerkit ovat viemäreistä nouseva haju, viemäreiden heikko vetokyky sekä yli 10 vuoden huoltoväli edellisestä huollosta.

sähkösaneeraus

Sähkö

Vikavirtasuojan puute sekä maadoittamattomat pistorasiat kielivät sähköjärjestelmän iäkkyydestä ja uudistustarpeesta.0$

Valitse vaihtoehto jatkaaksesi

Seuraava vaihe

Suositus 2000-luvulla rakennetulle talolle

2000-luvulla tai sen jälkeen rakennettuihin pientaloihin ja kiinteistöihin suosittelemme viemärin huoltamista, sillä viemäri tulee huoltaa ammattilaisen toimesta 10-15 vuoden välein. Huolto lisää viemärijärjestelmän käyttöikää. Myös ilmanvaihdon optimointi saattaa olla tarpeen 2000-luvun alkupuolen kiinteistöissä.

viemarinsukitus

Viemäri

Viemärihuollon tarpeen tunnusmerkit ovat viemäreistä nouseva haju, viemäreiden heikko vetokyky sekä yli 10 vuoden huoltoväli edellisestä huollosta.0$

Valitse vaihtoehto jatkaaksesi

Seuraava vaihe

Yhteystietosi

Summary

Kuvaus Information Quantity Price
Discount :
Total :

lähetä