Tunnemme kotisi talona, jotta sinä voit tuntea talosi kotina.

Talosi seinät, kalusteet ja huoneet näyttävät kaikille ulkoapäin samalta, mutta sinä näet niissä jotain, mitä muut eivät voi nähdä. Näet niissä muistoja, jotka luovat sinulle tunteita, ja nuo tunteet yhdessä luovat ulkoapäin kaikille samanlaisesta talosta sinulle ainutlaatuisen kodin.

Tunne kodista syntyy kuitenkin vain silloin, kun kotona oleminen on huoletonta. Silloin kun tiedät, että myös ne osat kodistasi, joita et näe, ovat kunnossa. Tunne kodista ei synny, jos sinua huolettaa viemäreiden kunto, tulevien pakkasten aiheuttama kylmä sisäilma, käyttöveteen liittyvät ongelmat tai sähköviat.

Siitä syystä takaamme kokonaisvaltaisena korjausrakentamisen kumppaninasi, että voit keskittyä kotona vain elämiseen ilman, että näkymättömät huolenaiheet vievät huomiotasi. Sen me varmistamme kotitalouksille ja taloyhtiöille soveltuvalla palvelutarjonnalla, joka kattaa käyttöveteen, lämmitykseen, viemäreihin ja sähköön liittyvät palvelut.

Jo yli 40 000 suomalaista ja ruotsalaista perhettä on avannut meille kotinsa ovet ja antanut meille mahdollisuuden tuoda edistyksellisiä ratkaisuja kotien ja kiinteistöjen elinkaaren pidentämiseen. Siksi voimme sanoa, että tunnemme kotisi taloja, jotta sinä voit tuntea talosi kotina.

Renoa-yhtiöt

Palveluksessasi on käytännön toteuttajien asiantuntijayhteisö

Olemme käytännön toteuttajia – toiminnan miehiä ja naisia. Tunnemme talojen teknisen toiminnan läpikotaisin, mikä tekee meistä ainutlaatuisen asiantuntijayhteisön. Asiantuntijayhteisön, jolta saat avun sekä vastaukset kaikkiin asumiseen ja kotiisi liittyviin haasteisiin sekä kysymyksiin.

Päämäärätietoinen kehitystyö huolettomamman asumisen puolesta on kehittänyt meidät sellaiseksi kuin me tänä päivänä olemme. Haluamme tarjota parhaan mahdollisen remonttikokemuksen asiakkaillemme ja tarjoamme asiantuntijuuttamme myös jokaisen työmaan jälkeen. Tämä päämäärä ja vahva halu oppia lisää jokaisesta remontista on tuonut Suomen kokeneimmat ja osaavimmat taloteknisten palveluiden asiantuntijayritykset ja ammattilaiset yhden ja saman katon alle, jotka yhdessä muodostavat Renoa Group Oy:n.

Jokaiselle asiantuntijayrityksellä on oma vahvuusalueensa joko käyttövesi-, viemäri-, lämpöverkko- tai sähköremonteissa. Kaipasi kotisi sitten millaista kunnostusta tahansa, me toteutamme sen huomioimalla aina kotisi yksilölliset tarpeet.

Ratkaisumme omakotitaloille ja taloyhtiöille

Renoa Group on laatutakuu kotien ja taloyhtiöiden korjausrakentamiselle

Toteutamme kaikki remontit ja kunnossapitotyöt yli 40 000 kotitaloudessa rakennetun palvelukonseptimme mukaisesti. Konseptimme keskiössä ovat ennakointi sekä huolella suunnitellut työkäytänteet, jotka yhdessä tuovat kodille tai kiinteistöllesi parhaan mahdollisen remonttiavun.

Ennakoimalla varmistamme, että kaikki tarvittavat materiaalit ja työkalut ovat mukanamme, kun saavumme remontoimaan kotiasi kuntoarvion perusteella tehdyn suunnitelman mukaisesti. Huolella suunniteltujen työkäytänteiden avulla puolestaan varmistamme, että jokainen asennus toteutetaan tämän päivän vaatimusten ja viranomaismääräysten mukaisesti.

Ennakointi sekä huolella suunnitellut työkäytänteet nopeuttavat projektin valmistumista ja mahdollistavat yksilöllisten tarpeidesi paremman huomioinnin, jolloin remontin lopputulos on paras mahdollinen. Parhaan mahdollisen lopputuloksen varmistavat käyttämiemme materiaalien kestävyys ja nykyaikaisuus sekä palvelualttiit ammattilaisemme.

Näistä syistä Renoa Group Oy on laatutakuu, johon voit luottaa kaikissa kotisi kunnostustarpeissa.

Olemme kasvaneet suomalaisissa kodeissa

Olemme kasvaneet suomalaisissa kodeissa yli 10 vuoden ja yli 40 000 remontin ajan. Se on asettanut riman korkealle remontin laatua ja varmuutta arvostavien ihmisten silmissä. Asiakkaamme osaavat vaatia meiltä paljon, mikä lisää entisestään haluamme kehittyä paremmaksi joka päivä.

Vaikka käyttämämme laadukkaat materiaalit, työkalut sekä huolella suunnitellut työkäytänteet luovat puitteet onnistumiselle, niin lopullisen työn tekevät aina palvelualttiit asennustyön ammattilaisemme. He ovat ne, jotka tekevät remontin ammattitaidolla aina ensikohtaamisesta loppusiivoukseen saakka. Heidän päivittäinen toimintansa määrittää sen, mitä Renoa Group on sinulle.

Projektin jälkeinen napakka kädenpuristus kanssasi, katse silmiin ja aito kiitos ovat merkkejä siitä, että olemme onnistuneet työssämme toivomallasi tavalla. Siihen tähtäämme aina, ja muuhun emme tyydy.