Tunnuslukumme

Saneeratut kohteet:
40 000

Iso 9001 -sertifikaatti

Sertifiointilaitos Bureau Veritas Certification on auditoinut konsernimme laatujärjestelmän ja todennut sen täyttävän ISO 9001:2015 -järjestelmästandardin vaatimukset.

ISO 9001:2015 -sertifikaatti on maailmanlaajuisesti tunnettu ja tunnustettu erinomaisuuden symboli. Sertifikaatti osoittaa sitoutumisemme pitkäjänteiseen, ammattimaiseen ja johdonmukaiseen liiketoiminnan harjoittamiseen sekä jatkuvan toiminnan kehittämisen korkeamman laadun ja asiakastyytyväisyyden saavuttamiseksi.

Sertifikaatti koskee konsernimme käyttövesi- ja lämpöverkko-, sähköremontti-, viemäriremontti- sekä viemärihuoltopalveluitamme.

VTT

Toteuttamillemme sukitussaneerauksille on myönnetty VTT-laatusertifikaatti, mikä tarkoittaa, että sukitussaneerausten komponenttien ominaisuudet sekä itse menetelmä asennettuna on testattu ja arvioitu VTT Expert Services Oy:n toimesta.

VTT-sertifikaatilla varmistetaan se, että tarjoamme laadukasta ja asianmukaista saneerauspalvelua ja käyttämämme materiaalit sekä työtavat vastaavat ulkopuolisen arvioimana laadunvalvonnan kriteereitä.  Vuosittaisella auditoinnilla huolehditaan, että toimintatapamme pysyvät sertifikaatin myöntämisen edellyttämissä toimintamalleissa.

Omistajuus ja yhteistyökumppanit

CapMan on johtava pohjoismainen pääomasijoitusalan asiantuntija, jonka missio on rakentaa arvoa menestyvän yhteiskunnan puolesta.

Tesi eli Suomen Teollisuussijoitus Oy on Suomen valtion omistama pääomasijoitusyhtiö. Tesi sijoittaa suomalaisen yritystoiminnan kasvuun ja kansainvälistymiseen.

Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varma on Suomen suurin yksityinen sijoittaja ja suurimpia työeläkevakuutusyhtiöitä.

Ota meihin yhteyttä