Renoan tapa toimia poikkeustilanteessa

Tänään on suomalaisen yhteiskunnan kannalta poikkeuksellinen päivä. Suojellaksemme yhteiskuntamme hauraimpia, koulut ovat sulkeneet ovensa ja kaikki yli 70-vuotiaat ovat hallituksen päätöksellä karanteenissa. On odotettavissa että Suomi hidastuu isolta osin lähiviikoiksi ja tämä vaikuttaa myös meidän toimintaamme. Auttaaksemme sekä asiakkaitamme että työntekijöitämme suunnistamaan nämä ainutlaatuiset ajat turvallisesti ja rauhallisesti olemme sitoutuneet hallituksen linjauksiin.

Renoa Group Oy ja sen tytäryhtiöt noudattavat vastuullisena palveluntuottajana 100% viranomaisten ohjeita korona-epidemiaan liittyen kaikessa sen toiminnassaan. Tämä vaatii meiltä muutoksia nykyliiketoimintaan ja velvoitamme kaikilta työntekijöiltämme hallituksen ohjeiden täysimääräistä noudattamista.

Vallitsevan tilanteen vuoksi olemme ryhtyneet hyvissä ajoin suojaaviin toimenpiteisiin kaikilla organisaatiomme toimialueilla infektioriskin minimoimiseksi. Haluamme konkreettisilla toimillamme turvata sekä henkilöstömme että asiakkaidemme turvallisuuden ja omalta osaltamme ehkäistä tartunnan leviämistä Suomessa. Olemme sitoutuneet seuraaviin toimenpiteisiin:

Toimenpiteet asiakaskohtaamisissa

⦁ Emme toistaiseksi tapaa kasvokkain yli 70-vuotiaita tai muita riskiryhmään kuuluvia henkilöitä.

⦁ Kaikki julkiset ryhmätapahtumat on toistaiseksi kielletty.

⦁ Muut asiakkaidemme sallimat kohtaamiset toteutetaan aina harkitusti, säilyttäen turvallinen 2m etäisyys.

⦁ Vaikka mielellämme kättelemme asiakkaitamme ja katsomme rehdisti silmiin, tapaamisen mahdollistamiseksi työntekijämme tervehtivät teitä sopivan etäisyyden päästä.

⦁ Huolehdimme hyvästä käsihygieniasta ennen asiakkaan luo menoa

⦁ Käytämme suojahanskoja asennustyössä

⦁ Kieltäydymme mahdollisista tarjoiluista

⦁ Vältämme asiakkaan kanssa samojen esineiden koskettamista

⦁ Mikäli asiakas toivoo kotikäynnin tai remontin ajankohdan siirtoa, noudatamme näissä pyynnöissä aina asiakkaan tahtoa ja toiveita sekä etsimme näille kohtaamisille sopivamman ajankohdan.

Toimenpiteet sisäisesti

⦁ Seuraamme tilanteen etenemistä ja julkaisemme aktiivisesti ajankohtaista tietoa yrityksemme sisäisissä tiedotuskanavissa. Tarjoamme henkilöstöllemme mahdollisimman laajasti tietoa koronaviruksen ennaltaehkäisystä ja kuinka toimia vastuullisesti poikkeustilan vallitessa.

⦁ Työterveyspalvelut ovat jokaisen työntekijämme oikeus ja niihin ohjataan aina, mikäli työntekijä kokee sen tarpeelliseksi, oli kyse mistä tahansa terveydellisestä asiasta.

⦁ Olemme luoneet sisäisen protokollan, jonka mukaan toimitaan, mikäli yksittäinen työntekijämme epäilee saaneensa tartunnan.

Toimenpiteet yrityksemme toimipisteissä

⦁ Mielellään taputamme työkaveria selkään ja osoitamme kiitollisuutta hyvästä työstä. Vallitsevassa tilanteessa kuitenkin vältämme kättelyä ja muuta fyysistä kontaktia.

⦁ Riittävää käsienpesun tärkeyttä on entisestään painotettu ja jokaisella toimipisteellämme on edellytykset hyvän hygienian ylläpitoon. Lisäksi toimistojen siivoamista on tehostettu.

⦁ Kaikkia työntekijöitämme, jotka pystyvät suoriutumaan työtehtävistään toimiston ulkopuolella, on kehoitettu työskentelemään toistaiseksi etänä.

Poikkeustilanteesta huolimatta katsomme eteenpäin, ensin sen verran mitä näkee ja hyvin pian jo vähän nurkan taakse. Haluaisimme vielä muistuttaa, että kaikki tämä on väliaikaista ja olemme Teitä varten nyt ja myös tulevaisuudessa.

Toivotamme kaikille hyvää terveyttä ja nopeaa poikkeustilan loppumista.