Ratkaisumme

Viemäristä tuleva haju, jatkuva tukkeutuminen ja muu epätavallinen toiminta ovat merkkejä siitä, että viemärissä on jotain vialla. Tällöin on aiheellista varata asiantuntijamme toteuttama viemärikuvaus, joka on asiakkaallemme maksuton. Kuvauksen jälkeen selviää, onko viemärin sukitus kodissasi ajankohtainen.

Viemärin sukitus on nopea ja kustannustehokas tapa saneerata vanhat viemäriputkistot omakotitaloissa sekä taloyhtiöissä. Viemäreiden käyttöikä on n. 50 vuotta, joten jos talosi on rakennettu 1970-luvulla tai sitä ennen, on viemärin sukitus ajankohtainen.

Toteutamme viemärin sukituksen ujuttamalla vanhan viemärin sisään epoksilla kyllästetyn sukan, joka tarttuu tiukasti viemäriputken seinämiin ja paikkaa mahdolliset vanhan viemärin haurastumat. Sukitetun viemärin käyttöikä on testatusti yli 50 vuotta ja se vastaa kestävyydeltään uutta viemäriputkea. Sukitus on putken sisäpuolinen saneerausmenetelmä, jonka ansiosta kotisi rakenteita ei tarvitse purkaa, ylimääräistä pölyä ja melua ei synny eikä sinun tarvitse muuttaa remontin alta pois.

Sukitus on tarkkaa ja vaativaa käsityötä, jonka onnistumisen takaamiseksi käytämme vain omaa ammattitaitoista henkilökuntaamme. Olemme toteuttaneet viemäriremontteja jo yli 10 vuoden ajan, joten toimintamme takana on vankka kokemus ja varmat otteet.

viemärin sukitus

KotiSun Viemäripalvelut Oy

Tytäryrityksemme KotiSun Viemäripalvelut Oy on toteuttanut viemäriremontteja suomalaisiin koteihin yli 10 vuoden ajan.

Pitkä ja laaja kokemuksemme, osaava henkilökuntamme ja roolimme alan suurimpana toimijana varmistavat, että viemärin sukitus onnistuu aina halutulla tavalla kohteesta riippumatta.

Rehellinen ja asiakaslähtöinen toimintatapa ohjaa muiden tytäryritystemme tavoin kaikkea KotiSunin toimintaa. Mitä ikinä haluatkaan kysyä, tavoitat meidät numerosta: 020 7669 940.

Tutustu yritykseen

TOimintatapamme

Viemärin sukitus alkaa aina maksuttomalla viemärikuvauksella. Viemärin kuvauksen pohjalta asiantuntijamme esittelee sinulle selkokielisen suunnitelman siitä, miten toteutamme sukituksen, kuinka kauan siinä menee ja mitä se kustantaa. Hän opastaa myös uusien vesikalusteiden valinnassa.

Jos hyväksyt tarjouksemme, niin aloitamme viemärin sukituksen sovittuna päivänä. Onnistunut lopputulos varmistuu nykyaikaisten työkalujen ja materiaalien sekä palvelualttiiden ammattilaisten avulla. Oikeaoppisen sukituksen ja ylläpitävän huollon ansiosta viemäristö kestää seuraavat 50 vuotta hyvässä kunnossa ilman ongelmia.

Kutsu KotiSunin asiantuntija maksuttomalle kartoituskäynnille, niin saat tietää varmuudella viemäriesi kunnon. Se on sinulle täysin maksutonta, eikä se sido sinua mihinkään.

Ota yhteyttä

Muut ratkaisumme kotisi hyväksi