Ratkaisumme

Toteutamme viemärihuollot tähän tarkoitukseen kehitetyn harjapesurin ja painevesihuuhtelun avulla. Hellävaraisella menetelmällä viemäriverkoston likakertymät saadaan irrotettua ja viemäri toimimaan normaalilla tavalla. Huollon jälkeen asiantuntijamme vielä kuvaa viemäriverkoston ja arvioi sen kunnon, sekä kertoo mahdollisista korjaustarpeista.

Säännöllinen huolto ylläpitää viemärin toimintakuntoa. Viemärihuollon avulla saat myös varmuuden viemäriverkoston kunnosta, jolloin piileviä vahinkoja ei pääse syntymään. Lisäksi saat asiantuntijaltamme näkemyksen esimerkiksi viemärisukituksen ajankohtaisuudesta.

Nopea, yhden työpäivän kestävä, huolto on avain viemäreiden pitkään ikään ja terveeseen kotiin.

Renoa Huoltava Oy

Tytäryrityksemme Renoa Huoltava Oy on toteuttanut tuhansia viemärihuoltoja suomalaisiin koteihin. Säännöllisillä viemärihuolloilla Renoa Huoltava haluaa taata asiakkailleen huolettomampaa asumista toimivien ja hyväkuntoisten viemärien avulla.

Renoa Huoltavan toiminnan keskiössä on muiden tytäryritystemme tapaan rehellinen ja asiakaslähtöinen toimintatapa.

Tutustu yritykseen

Toimintatapamme

Viemärihuolto alkaa aina maksuttomalla viemärikuvauksella. Kuvauksen yhteydessä asiantuntijamme arvioi viemäriverkoston kunnon ja jos huoltotarvetta löytyy, ehdottaa asiantuntija huoltoa suoritettavaksi.

Toteutamme huollon sinulle sopivana ajankohtana valmiin työsuunnitelman mukaisesti, jolloin huollon toteutus on nopeaa. Saavutamme halutun lopputuloksen selkeiden työvaiheiden, tarkoitukseen suunnitellun harjapesurin ja painevesihuuhtelun, sekä ammattitaitoisen huoltoasiantuntijamme avulla.

Kutsu Huoltavan asiantuntija maksuttomalle kartoituskäynnille, niin saat varmuuden viemäriesi kunnosta.

Ota yhteyttä

Muut ratkaisumme kotisi hyväksi