Ratkaisumme

Toteutamme viemärihuollot tähän tarkoitukseen kehitetyn harjapesurin avulla. Hellävaraisella menetelmällä viemäriverkoston likakertymät saadaan irrotettua ja viemäri toimimaan normaalilla tavalla. Huollon jälkeen asiantuntijamme vielä kuvaa viemäriverkoston ja arvioi sen kunnon, sekä kertoo mahdollisista korjaustarpeista.

Säännöllinen huolto ylläpitää viemärin toimintakuntoa. Viemärihuollon avulla saat myös varmuuden viemäriverkoston kunnosta, jolloin piileviä vahinkoja ei pääse syntymään. Lisäksi saat asiantuntijaltamme näkemyksen esimerkiksi viemärisukituksen ajankohtaisuudesta.

Nopea, yhden työpäivän kestävä, huolto on avain viemäreiden pitkään ikään ja terveeseen kotiin.

KotiSun Viemäripalvelut Oy

Tytäryrityksemme KotiSun Viemäripalvelut Oy on toteuttanut tuhansia viemärihuoltoja suomalaisiin koteihin. Säännöllisillä viemärihuolloilla haluamme taata asiakkaillemme huolettomampaa asumista toimivien ja hyväkuntoisten viemärien avulla.

KotiSun Viemäripalveluiden toiminnan keskiössä on muiden tytäryritystemme tapaan rehellinen ja asiakaslähtöinen toimintatapa.

Tutustu yritykseen

Toimintatapamme

Viemärihuolto alkaa aina maksuttomalla viemärikuvauksella. Kuvauksen yhteydessä asiantuntijamme arvioi viemäriverkoston kunnon ja jos huoltotarvetta löytyy, ehdottaa asiantuntija huoltoa suoritettavaksi.

Toteutamme huollon sinulle sopivana ajankohtana valmiin työsuunnitelman mukaisesti, jolloin huollon toteutus on nopeaa. Saavutamme halutun lopputuloksen selkeiden työvaiheiden, tarkoitukseen suunnitellun harjapesurin ja painevesihuuhtelun, sekä ammattitaitoisen huoltoasiantuntijamme avulla.

Kutsu viemäriasiantuntija maksuttomalle kartoituskäynnille, niin saat varmuuden viemäriesi kunnosta.

Ota yhteyttä

Muut ratkaisumme kotisi hyväksi