Ratkaisumme

Heikosti toimivan ilmanvaihdon merkkejä ovat vedon tunne, tunkkainen sisäilma, ummehtunut haju talossa ja vaatteissa, kylmät lattiat, jatkuva sairastelu, astmaoireet, huurtuvat ikkunat ja kostea sisäilma. Heikosti toimivasta ilmanvaihdosta on haittaa sekä talon että perheen terveydelle.

Sisäilmaremontilla tasapainotamme kotisi ilmanvaihdon sijoittamalla korvaus- ja poistoilmaventtiilejä kotiisi sopivassa suhteessa, jolloin ilma vaihtuu oikealla tavalla jokaisessa huoneessa.

Käyttämämme FinLuft-laite valmistetaan Suomessa ja se sijoitetaan ikkunan yläpuolelle korvausilmaventtiilin päälle. Laite suodattaa ulkoa tulevan korvausilman, jolloin se on varmasti puhdasta ja raikasta. Lisäksi laite sekoittaa korvausilman sisäilmaan, jolloin kodin sisäilma on tasainen lämpötilaltaan, eikä viileä korvausilma painu lattianrajaan.

FinLuft Oy

Tytäryrityksemme FinLuft Oy on auttanut jo lähes tuhatta perhettä hengittämään puhtaampaa ja raikkaampaa sisäilmaa. 

FinLuft Oy:n toiminta perustuu patentoituun FinLuft-sisäilmalaitteeseen, joka sekoittaa kotisi raikkaan tuloilman sisäilmaan, jolloin sekä sisäilman lämpötila että kosteus pysyvät sopivana. Sen lisäksi laite kierrättää sisäilman ulos talosta, jolloin sisäilmasta ei tule tunkkaista. Näin asumisviihtyvyys pysyy korkeana ja perheen arki terveenä.

Vastaamme kaikkiin kysymyksiisi sisäilmaan ja ilmanvaihtoon liittyen: 050 440 5559

Tutustu yritykseen

TOimintatapamme

Aloitamme sisäilmaremontin maksuttomalla kuntotarkastuksella, joka ei sido sinua jatkotoimenpiteisiin. Tarkastuksen aikana käymme kotisi tai taloyhtiönne kauttaaltaan läpi. Jos ilmanvaihdossa löytyy sellaisia puutteita, jotka pystymme korjaamaan patentoidulla järjestelmällämme, niin asiantuntija tekee sinulle selkeän remonttisuunnitelman ja antaa remontille hinta-arvion sekä aikataulun.

Jos hyväksyt tarjouksen, niin aloitamme sisäilmaremontin sovittuna ajankohtana ja toteutamme sen sovittuun hintaan. Lopuksi asiantuntijamme pitää sinulle koulutuksen järjestelmän käytöstä. Vastaamme kaikkiin kysymyksiisi myös asennuksen jälkeen, joten et jää järjestelmän kanssa koskaan yksin.

Kutsu seuraavaksi FinLuftin asiantuntija maksuttomalle kartoituskäynnille.

Ota yhteyttä

Muut ratkaisumme kotisi hyväksi