Ratkaisumme

Vanhentuneen sähköjärjestelmän merkkejä ovat sähköjärjestelmän 20–40 vuoden ikä, maadoittamattomat pistorasiat ja vikavirtasuojauksien puuttuminen. Vaikka vanhentunut järjestelmä toimisikin päällepäin normaalisti, niin siinä voi silti piileä turvallisuusriski.

Toteutamme sähkösaneerauksen niin, että asentajamme purkaa kodin vanhat sähkökalusteet, jonka jälkeen asennamme uudet sähkökalusteet, johtimet ja lisäpistorasiat. Lopuksi asennamme uuden sähkökeskuksen vanhan tilalle. 

Uusittu sähkötekniikka vastaa nykypäivän standardeja, eikä remontin toteuttaminen vaadi talon rakenteiden avaamista. Siksi sähkösaneeraus on nopea ja kevyt remontti, jonka avulla parannat sekä kotisi asumisviihtyvyyttä että -turvallisuutta. Myös kiinteistön jälleenmyyntiarvo kasvaa nykyaikaisen sähköjärjestelmän myötä.

Kotivo Oy

Tytäryrityksemme Kotivo Oy on erikoistunut omakotitalojen ja taloyhtiöiden sähköjärjestelmien saneerauksiin.

Kotivo Oy:n tavoitteena ei ole vain uusia kotien sähköjärjestelmiä, vaan vaikuttaa positiivisesti koko toimialan kehityssuuntaan. Tämä on toteutettu luomalla uudenlaisia tapoja nykyaikaistaa kotien sähköjärjestelmät nopealla asennuskonseptilla.

Kun sähköjärjestelmät toimivat, niin turvallinen ja huoleton asuminen on taattu. Vastaamme kaikkiin kysymyksiisi koska tahansa: 020 7669 941.

Tutustu yritykseen

Toimintatapamme

Sähkösaneeraus alkaa aina maksuttomalla suunnittelukäynnillä, joka ei sido sinua jatkotoimenpiteisiin. Toteutamme suunnittelukäynnin sinulle sopivana ajankohtana. Käynnillä asiantuntija tekee silmämääräisen kuntoarvion ja mittaa oikosulkuvirrat, minkä jälkeen hän esittelee sinulle suunnitelman remontin toteutuksesta, opastaa uusien sähkökalusteiden valinnassa ja vastaa kaikkiin kysymyksiisi.

Jos hyväksyt tarjouksen, niin toteutamme remontin sovittuna ajankohtana ja etukäteen sovittuun hintaan. Lopputuloksena saat kotiisi tai taloyhtiöönne nykyaikaisen ja turvallisen sähköjärjestelmän.

Kutsu KotiVon asiantuntija maksuttomalle kartoituskäynnille, niin hän selvittää, millaisessa kunnossa nykyinen sähköjärjestelmäsi on.

Ota yhteyttä

Muut ratkaisumme kotisi hyväksi