Ratkaisumme

Lämpöverkkoremontin avulla saat uusittua lämpöverkkojärjestelmäsi vaivattomasti. Kun huolehdit omakotitalosi tai taloyhtiönne lämpöverkon toiminnasta, niin huolehdit koko kiinteistöstä sekä jokaisen asukkaan asumisviihtyvyydestä. 

Asentamiemme energiatehokkaiden ja tarkasti säädettävissä olevien lämpöpattereiden avulla pystyt asettamaan kotisi lämpötilan juuri sopivaksi. Laadukkaat materiaalit, 30 vuoden järjestelmätakuu ja palvelualttiit asentajat takaavat, että remontin jälkeen asunnon lämmöntuotanto on katkeamatonta ja asumisesi huoletonta.

Voit asua lyhytkestoisen remontin aikana kotonasi normaalisti.

KotiSun Oy

Tytäryrityksemme KotiSun Oy on toteuttanut käyttövesi- ja lämpöverkkoremontteja jo yli 25 000 suomalaiseen kotiin ja kiinteistöön.

Pitkä ja laaja kokemuksemme, osaava henkilökuntamme ja roolimme alan suurimpana toimijana varmistavat, että lämpöverkkoremontti onnistuu aina halutulla tavalla kohteesta riippumatta.

Rehellinen ja asiakaslähtöinen toimintatapa ohjaa muiden tytäryritystemme tavoin kaikkea KotiSunin toimintaa. Mitä ikinä haluatkaan kysyä, tavoitat meidät numerosta: 020 7669 940.

Tutustu yritykseen

TOimintatapamme

Lämpöverkkoremontti alkaa kartoituksella, jolla käymme läpi kiinteistösi lämpöverkon nykytilan ja kunnon. Kartoituksen pohjalta asiantuntijamme esittelee sinulle selkeän suunnitelman remontin etenemisestä, opastaa uusien energiatehokkaiden pattereiden valinnassa ja vastaa kaikkiin mieltäsi askarruttaviin kysymyksiisi. Halutessasi saat myös kustannusarvion työstä.

Aloitamme lämpöverkkoremontin sovittuna päivänä, kun olet hyväksynyt tarjouksemme. Ammattitaitoiset asiantuntijamme varmistavat onnistuneen lopputuloksen käyttämällä nykyaikaisia Henco-komposiittiputkia, jotka ovat markkinoiden ainoat jatkuvaa 95°C lämpötilaa kestävät komposiittiputket. Kestävän materiaalin ansiosta kotisi lämmöntuotanto on katkeamatonta.

Kutsu KotiSunin asiantuntija maksuttomalle kartoituskäynnille, niin hän kertoo kartoituksen perusteella, millaista kunnostustarvetta asuntosi tai taloyhtiönne on vailla.

Ota yhteyttä

Muut ratkaisumme kotisi hyväksi