Ratkaisumme

Asennamme lämmitysremontin yhteydessä lämpöverkkoon liitettävän CTC EcoAir ilma-vesilämpöpumpun, joka toimii tutkitusti tehokkaasti ja korkealla hyötysuhteella tuottaen sinulle vuosittaisia säästöjä lämmityskustannuksissa. CTC on Euroopan johtava lämmityslaitteiden valmistaja Ruotsista, ja käyttämällämme lämpöpumpulle on myönnetty paras A+++ energiatehokkuusluokka.

Lämpöpumpun tehokkuus valuu hukkaan, mikäli varaaja on toimintateholtaan heikko. Siksi asennamme lämmitysremontin yhteydessä kodin lämpöjärjestelmään yhdistettävän CTC EcoZenith hybridivaraajan, jonka avulla tehokkaasta lämpöpumpusta saadaan maksimaalinen hyöty irti. 

Ilma-vesilämpöpumppu on usein kannattavin ratkaisu energiatehokkaaseen vesikiertoisten järjestelmien lämmitykseen niin vanhemmissa kuin uudemmissakin pientaloissa. 

Ilma-vesilämpöpumpun yksi suurista eduista on se, että se voidaan asentaa lähes kaikkiin kohteisiin jälkikäteen ja asennukseen ei ole samanlaisia rajoitteita kuin esimerkiksi maalämpöpumpulla. Lisäksi ilma-vesilämpöpumppu on nopea asentaa ja se on huomattavasti huokeampi vaihtoehto kuin maalämpöpumppu. 

KotiSun Oy

Tytäryrityksemme KotiSun Oy on toteuttanut yli 20 000 remonttia suomalaisiin koteihin.

Pitkä ja laaja kokemuksemme, osaava henkilökuntamme ja roolimme alan suurimpana toimijana varmistavat, että lämmitysremontti onnistuu aina halutulla tavalla kohteesta riippumatta.

Rehellinen ja asiakaslähtöinen toimintatapa ohjaa muiden tytäryritystemme tavoin kaikkea KotiSunin toimintaa. Mitä ikinä haluatkaan kysyä, tavoitat meidät numerosta: 020 7669 940.

Tutustu yritykseen

Toimintatapamme

Lämmitysremontti sijoitus asumismukavuuteen sekä kodin energiatehokkuuteen. Onnistuneeseen remonttiin tarvitaan laadukkaat laitteet, tietotaitoa sekä runsaasti teknistä osaamista. Laadukas lämmitysremontti vaatii lisäksi vastuunkantoa sekä asiakkaan toiveiden huomioon ottamista. Näitä taitoja sekä ominaisuuksia käytäntöön tuomalla KotiSunin asentajat toteuttavat valtakunnallisesti tuhansia laadukkaita remontteja vuosittain. 

Laadun vakuutena annamme työllemme takuun. Asentamallemme CTC:n järjestelmälle myönnämme jopa 6 vuoden tuoteturvan, joka sisältää 3 vuoden tuotetakuun ja 3 vuoden turvavakuutuksen. Lisäksi kompressorille myönnämme 10 vuoden takuu. 

Kutsu KotiSunin asiantuntija maksuttomalle kartoituskäynnille, niin saat tietää kuinka paljon ilma-vesilämpöpumppu säästää sinulta kustannuksia vuosittain. Kartoitus on sinulle täysin maksutonta, eikä se sido sinua mihinkään.

Ota yhteyttä

Muut ratkaisumme kotisi hyväksi