Ratkaisumme

Käyttövesiputkien uusiminen on tärkeä toimenpide osana omakotitalojen ja kiinteistöjen huolenpitoa. Käyttövesiremontti on ajankohtainen varsinkin 1940–1980-luvuilla rakennettuihin kiinteistöihin, joissa käyttövesiputket ovat kuparia tai muuta metallia.

Käyttövesiremontti pinta-asennuksena on nopea ja asukkaille vaivaton tapa uudistaa kodin käyttövesijärjestelmä, eikä remontin alta tarvitse muuttaa pois. Käyttövesiremontin ansiosta kiinteistön jälleenmyyntiarvo kasvaa, minkä lisäksi uudet hanat tuovat näyttävyyttä keittiöön ja märkätiloihin. Ennen kaikkea putkistojen hyvä kunto lisää asumisviihtyvyyttä ja poistaa huolen vesivahinkojen syntymisestä.

Tarjoamme remontille 30 vuoden järjestelmätakuun, joten remontti on sijoitus huolettomaan asumiseen pitkälle tulevaisuuteen.

KotiSun Oy

Tytäryrityksemme KotiSun Oy on toteuttanut käyttövesi- ja lämpöverkkoremontteja jo yli 25 000 suomalaiseen kotiin ja kiinteistöön.

Pitkä ja laaja kokemuksemme, osaava henkilökuntamme ja roolimme alan suurimpana toimijana varmistavat, että käyttövesiremontti onnistuu aina halutulla tavalla kohteesta riippumatta.

Rehellinen ja asiakaslähtöinen toimintatapa ohjaa muiden tytäryritystemme tavoin kaikkea KotiSunin toimintaa. Mitä ikinä haluatkaan kysyä, tavoitat meidät numerosta: 020 7669 940.

Tutustu yritykseen

TOimintatapamme

Käyttövesiremontti alkaa kartoituksella, jolla käymme läpi kiinteistösi käyttövesiputkiston nykytilan ja kunnon. Kartoituksen pohjalta asiantuntijamme esittelee sinulle selkeän suunnitelman remontin etenemisestä, opastaa uusien vesikalusteiden valinnassa ja vastaa kaikkiin mieltäsi askarruttaviin kysymyksiisi. Halutessasi saat myös kustannusarvion työstä.

Käyttövesi- ja lämpöverkkoihin erikoistuneet asentajamme varmistavat onnistuneen remontin lopputuloksen käyttämällä nykyaikaisia Henco-komposiittiputkia sekä siihen soveltuvia työkaluja ja liittimiä. Henco on markkinoiden ainoa komposiittivalmistaja, jonka järjestelmä kestää jatkuvan 95°C lämpötilan. Kestävän putkimateriaalin ansiosta myös juomavesi pysyy hygieenisempänä.

Kutsu KotiSunin asiantuntija maksuttomalle kartoituskäynnille, niin hän osaa kertoa, miten käyttövesiremontti kannattaa toteuttaa kiinteistöösi.

Ota yhteyttä

Muut ratkaisumme kotisi hyväksi