Finluft Oy osaksi Renoa Groupia

FinLuft Oy liittyi täydentämään kodin kunnossapitoon ja korjausrakentamiseen erikoistunutta Renoa Group konsernia. Tavoitteemme Renoa Groupilla on tarjota mahdollisimman monipuolista asiantuntijuutta, jotta voimme vastata kokonaisvaltaisesti asiakkaidemme tarpeisiin. Solmitun yhteistyön myötä Renoa Group tarjoaa nyt palvelua myös sisäilmaremonteissa sekä ratkaisuja kodin parempaan ilmanvaihtoon FinLuft Oy:n kautta.

Sisäilma-asiat ovat olleet paljon esillä uutisoinnissa, sillä huono sisäilma aiheuttaa monenlaisia ongelmia niin kiinteistölle kuin asukkaillekin. Useiden vanhempien kiinteistöjen ilmanvaihto on toteutettu huippuimurilla tai painovoimaisesti, jolloin korvausilma on jäänyt liian vähäiseksi tai sitä ei ole toteutettu ollenkaan. Tämän seurauksen korvausilma tulee taloon epäpuhtaita reittejä pitkin. Ilmanvaihto-ongelmaa lisäävät erilaiset kodin muutostyöt, kuten ikkunoiden ja rakenteiden tiivistys. Myös nykyajan asumistottumukset ja erityisesti kodin kosteuskuormituksen määrä ovat muuttaneet rakennuksen sekä ilmanvaihdon vaatimuksia.

Kotimainen ratkaisu ilmanvaihdon ongelmiin

Renoa Group löysi alalla jo vuosia toimineen yrityksen, FinLuft Oy:n, jolla oli loistava ratkaisu kodin sisäilmaongelmiin.  FinLuftin toimintaperiaate on parantaa koko kiinteistön ilmanvaihto kokonaisvaltaisesti. Patenttisuojatut sisäilmalaitteet valmistetaan Ylöjärvellä FinLuftin omalla tehtaalla ja laitteelle on myönnetty arvostettu avainlippu-merkki.

Ikkunoiden yläpuolelle asennetut sisäilmalaiteet tuovat korvausilman ulkoa suodatettuna, puhtaana ja raikkaana kodin huonetiloihin ja sekoittaa sen tasaisesti sisäilmaan. Nykyaikaiset ja säädettävät poistopuhaltimet asennetaan wc- ja kylpytiloihin, jolla varmistetaan, että ilma vaihtuu talossa tasaisesti ja korvausilma- sekä poistoilmanvaihto ovat sopivassa tasapainossa.

FinLuft toimii tällä hetkellä Tampereen, Jyväskylän ja Helsingin seudulla. Jatkossa palveluita lähdetään laajentamaan valtakunnallisesti, jotta raikas sisäilma tavoittaisi suomalaiset asujat Pohjois-Suomesta Etelä-Suomeen saakka.