Renoa Group työnantajana

Renoa Group on valtakunnallinen kotien ja kiinteistöjen kokonaisvaltaiseen kunnossapitoon erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Nuorekkaaseen ja yrittäjähenkiseen joukkoomme kuuluu jo yli 550 henkilöä, mutta nopean kasvutahtimme myötä haluamme joukkoihimme myös sinut.

Kattava palveluvalikoimamme sisältää käyttövesi-, lämmitys-, sähkö-, viemäri- ja ilmanvaihtosaneeraukset sekä näihin liittyviä huoltopalveluita. Palveluja tuotetaan tytäryhtiöidemme KotiSun, KotiSun Viemäripalvelut, Kotivo ja Sundahem nimissä. Jo yli 30 000 tyytyväistä suomalaista talonomistajaa on luottanut meihin kotiensa järjestelmien uusimisessa. Renoa Groupin pääomistajia ovat vakavaraiset suomalaiset yhtiöt CapMan, eläkeyhtiö Varma ja Suomen Teollisuussijoitus Oy.

Tarjoamme kaikille työntekijöillemme liikunta- ja kulttuuriedun sekä henkilöstöetuohjelman, josta voit kuukausittain vaihtuvasta kampanjatarjonnasta valita sinulle mieleisimmät palvelu- ja tuote-edut. Ennen kaikkea tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä taitavien tekijöiden, kannustavan ilmapiirin sekä uusimpien työkalujen ja -teknologioiden parissa.

Renoalaisia työssä ja vapaalla

DSC_9894

DSC_6990

DSC_5950

OP4_6554

DSC_3688

DSC_0445

gaala

säbä